Fotograf evenimente Iasi pentru servicii de calitate

Fotografiile cu texturi si efecte Photosop sunt atragatoare pe moment, dar e un moft. In cativa ani moda trece si fotografiile dumneavoastra de la nunta vor arata inselator. La un moment dat un fundal cu stele era foarte la moda prin anii 80, acum el ar parea doar amuzant De multe ori Photoshopul este folosit ca o unealta pentru a masca greselile fotografului si pentru a insela ochiul privitorilui. Fotografiile ar trebui sa vorbeasca de la sine iar Photoshopul ar trebui folosit numai la consolidarea unei imagini si nu pentru a-i acoperi greselile.Daca nu sunteti siguri de importanta fotografiilor in cadrul nuntii imaginati-va urmatoarea scena: au trecut 10 ani de la nunta, stati cu sotul si copilul, confortabil, pe canapea si tineti pe genunchi un album foto. Acele sentimente si trairi pe care le-ati avut in timpul nuntii si care s-au succedat cu o viteza uimitoare sunt inregistrate acum in albumul foto pe care il tineti in mana. Fiecare fotografie declanseaza o amintire. Cel mai intalnit mod de fotografiere in Romania este cel clasic urmat mai nou de asa zisul concept de FOTOJURNALISM.

Fotograf profesionist nunti Iasi – reusita unei nunti

Aceasta este una din componentele majore pentru care fotograful este platit cand este vorba de fotografierea unei nunti. Trebuie retinut acest lucru cand se contracteaza un fotograf, nu este doar ce ai in ziua nuntii, este o intreaga experienta. Primul lucru este descarcarea fotografiilor de pe cardurile pe care au fost capturate. Acest lucru poate dura pana la o ora, in functie de numarul imaginilor capturate. Cei mai multi fotografi au sisteme RAID, iar imaginile vor trebui, de asemenea, sa fie transferate intr-un hard secundar pentru siguranta.Totul depinde de cel care a fotografiat nunta. Dupa editare, raman aproximativ 900, 1500 de fotografii. Mai multe imagini nu este egal cu mai bune, e vorba de calitate, nu de cantitate. Un fotograf de nunta poate trage 30 de imagini cu mireasa mergand de exemplu pe un culoar, dar numai 5 dintre ele vor fi fotografii cu adevarat reusite. restul sunt inutile. Acesta este unul din lucrurile pentru care este platit fotograful. Ca si editor ai nevoie de ani de practica si sute de listari pentru a deveni expert si fiti siguri ca nu ve-ti dori sa parcurgeti 3000, 4000 de fotografii.

Inelul este perfect, rochia precum a visat-o mireasa, meniul ales cu grija, locatia, totul este precum v-ati dorit. Ca toate acestea sa fie imortalizate exact asa cum sunt in ziua nuntii, aveti nevoie de un fotograf nunta expert, atent la detalii si receptiv la tot ce se intampla in jurul lui. Clientii spun despre mine ca sunt un Fotograf de nunta Iasi profesionist si ca realizez servicii fotografice care starnesc emotii. Am sa incerc in cele ce urmeaza sa dau cateva sfaturi pentru cea mai buna alegere, a fotografului de nunta. O intrebare pe care toti ne-o punem in momentul in care soseste ziua cea mare, ziua nuntii. “Cum il aleg pe cel care are menirea sa imi pastreze vii amintirile din unica zi, ziua contopirii a doua vieti prin sfanta cununie religioasa”.

Fotograf profesionist nunti Iasi, fotograf Iasi , Fotograf de nunta Iasi

Fotograf de nunta Iasi – servicii la preturi avantajoase

Asta o spun dupa ce am inceput filmarea cu dslr, fly-cam si slider. Intrumente de stabilizare video, care iti ofera o multitudine de artificii tehnico-artistice. Mai ales utilizarea de obiective de o inalta clasa, in cazul meu obiective foto canon clasa L, pierderile de focus pot fi atat de fine si asa de usor de facut incat poati face un cadru artistic in imprejurari mai mult decat obisnuite, ceea ce cu o camera video simpla cu care se filmeaza la televiziuni pe teren clar nu poti face. Pasiunea noastra pentru arta fotografica face ca materialul nuntii dumneavoastra sa va rascoleasca gandurile si sentimentele candva traite. Va oferim cele mai inalte standarde de calitate in domeniul foto, folosind aparatura, instrumente si tehnici de ultima generatie! Experienta noastra de lunga durata in acest domeniu si aparatura profesionala, va ofera garantia unei bune calitati pentru acest gen de eveniment.

Fotograf nunta Iasi – servicii ireprosabile

Primul lucru pe care il vei stabili este daca iti plac sau nu fotografiile acestui fotograf special. Veti vedea probabil online 20-30 de fotografii de la nunti si veti reduce atunci numarul fotografilor intervievati de dumneavoastra la 3-5. acest lucru este cu siguranta important, sa fii impresionat de acele fotografii pe care ei vi le arata. Acest lucru insa nu este intodeauna factorul decisiv ci Personalitatea fotografului. Trebuie sa-ti inspire in primul rand incredere acea persoana care va capta imaginile de la nunta ta. Ideea este, ca daca nu iti place fotograful tau, pentru orice motiv imaginile si amintirile dumneavoastra de la nunta se vor reflecta ca intr-o oglinda patata iar fotografiile lui oricat de bune ar fi nu vor fi pe placul tau. Al doilea element si aproape la fel de important ca personalitatea este ochiul fotografului, modul in care el vede sau surprinde ziua nuntii. Aceasta este o trasatura unica a fotografului, este amprenta fotografului si nu exista doua la fel.

Detalii Fotograf de nunta Iasi

Timpul rezervat unei sedinte foto in ziua nuntii este limitat si este important ca fotograful sa nu piarda timp pretios pentru ca locatia il sileste sa faca multe schimbari. Spre exemplu, daca hotaraste ca sedinta foto sa aiba loc pe strada, fotograful va pierde timp ca sa astepte trecatorii sa iasa din cadru, ca soarele sa iasa din nori, etc.Este clar ca nu se potriveste stilistic, si ca i-ar fi stat mult mai bine intr-un interior somptuos, elegant, chiar opulent.Un astfel de caz se poate vedea in exemplul urmator de sedinta foto de interior, unde fotograful a folosit o locatie in acord cu rochia miresei, utilizand scara ca un pretext foarte bun. S-a creat astfel o unitate stilistica cu valente estetice care se imbina vizual perfect, pentru placerea ochiului.

In aceste zile, este usor de a pune pozele unor nunti pe un site si de a le incadra astfel intr-un sablon mare. Cateva poze de nunti stilizate si ai devenit imediat un fotograf profesionist. Bineinteles acum toata lumea are nevoie si de acest gen de poze la nunta si daca aceastea sunt uimitoare nu pot decat sa sporeasca increderea in fotograful dumneavoastra. Cu toate acestea oamenii cauta in primul rad acest gen de poze pentru a-si face o idee despre fotograful pe care il vor angaja. Si uite asa ne-am gandit sa scriem si noi acest articol pentru a sugera oamenilor si alt mod de a vedea documentarea unei nunti. De aceea postam mai jos cateva fotograf nunta reale fotografiate spontan dar speram noi sa exprime just realitatile unei nunti sau pur si simplu doar un alt mod de a vedea lucrurile.

Iata o intrebare la care trebuie sa ne gandim atunci cand contractam un fotograf pentu nunta sau pentru orice eveniment din viata noastra pe care vrem sa-l imortalizam. Pentru a ne asigura de acest fapt e bine sa vizualizam macar trei nunti fotografiate de respectivul fotograf. Acest lucru va ajuta sa aflati daca fotograful poate gestiona orice situatie care s-ar ivi in timpul zilei destinate evenimentului sau nuntii. Daca fotograful are o vechime mai mica de doi ani in domeniu este putin probabil ca el sa faca fata oricarei situatii ce s-ar ivi. Sa nu uitam ca pe langa experienta un fotograf nunta mai investeste cateva mii de euro si in aparatura ceea ce va face oricum o diferenta asupra calitatii actului fotografic. Cred ca nimeni nu s-a intrebat vreodata ce se intampla daca se pierde materialul fotografiat la nunta fiinca aproape nimeni nu-si inchipuie ca asa ceva s-ar putea intampla. Totusi din pacate se intampla. Aparatele moderne folosesc carduri ce se pot defecta sau pot aparea erori la scrierea lor.

Tag: Fotograf profesionist nunti Iasi fotograf Iasi Fotograf de nunta Iasi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s